Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Logo - Huisartsenpraktijk De Klapperhoek Beveren

Afspraak maken

Op de praktijk werken we enkel op afspraak

U kan een afspraak maken:

Enkele richtlijnen bij het maken van een afspraak:

 • We voorzien per raadpleging 15 minuten. Heeft u een complexer probleem (kleine ingreep, preoperatief onderzoek, onderzoek voor verzekering,…) of komt u met 2 personen op raadpleging? Gelieve dan 2 afspraken te boeken. Bij twijfel gelieve ons telefonisch te contacteren.
   
 • Gelieve afspraken die u niet kan nakomen tijdig te annuleren.
   
 • Niet elke beschikbare afspraak staat online. Als u een dringend probleem hebt en merkt dat u via de online agenda, dezelfde dag geen afspraak meer kan maken gelieve dan telefonisch contact op te nemen met de praktijk. We zoeken naar een oplossing voor u.
   
 • Gelieve steeds uw eID mee te nemen naar uw afspraak.
 • Avondraadplegingen proberen we zo veel als mogelijk te vermijden en zijn enkel mogelijks als u overdag echt niet kan of als u nog een dringend (medisch) probleem hebt dat niet kan wachten tot de dag nadien.


Nieuwe patiënten?

Momenteel is er een relatieve patiëntenstop. Wij aanvaarden enkel nog nieuwe patiënten indien ze van buiten groot Beveren verhuisd zijn naar hier of als een huisarts binnen groot Beveren stopt. We bekijken elke situatie individueel. Als u voor de eerste maal een afspraak maakt op de praktijk dient u dit telefonisch te doen.

Huisbezoeken

Indien medisch mogelijk komt u best op de praktijk voor een raadpleging. Op de consultatie beschikken we over meer onderzoeksmogelijkheden en kunnen we vlotter de nodige formulieren, verslagen, verwijsbrieven enz. in orde maken.

Als het om medische redenen niet mogelijk is u te verplaatsen, kunnen we een huisbezoek afspreken. Dit kan enkel telefonisch aangevraagd worden, bij voorkeur voor 10u00.

De Klapperhoek deelt graag praktische informatie, handige tips en alles wat je moet weten over uw afspraak

Klapperstraat 68a, 9120 Beveren-Waas
+32 3 775 93 70
Created by Udesite